Брад Пит осъзнал колко много обича бившата си съпруга Дженифър

...
Брад Пит осъзнал колко много обича бившата си съпруга Дженифър
Коментари Харесай

Брад Пит разкри коя е голямата любов в живота му

Брад Пит осъзнал какъв брой доста обича някогашната си брачна половинка Дженифър Анистън след края на брака си с Анджелина Джоли, оповестява InTоuchWeekly, представен от Блиц. Близък до холивудския артист е коментирал пред изданието, че Пит е признал, че най-голямата неточност, която е направил в живота си, е, че се е разделил със звездата от " Приятели ".

След като и бракът му с Джоли претърпял цялостен провал, Брад Пит осъзнал какъв брой мощно обича някогашната си, която, апропо, доста тежко претърпя изневярата на артиста. След раздялата с Анджелина, Брад се срещнал с Дженифър и й се извинил за породените болежка и страдалчество. На собствен ред тя най-накрая преглътнала всички обиди и се разплакала.

Брад Пит и Дженифър Анистън се ожениха през 2000 година. По всичко изглеждаше, че бракът им е непреклонен. Докато не започнаха фотосите на кино лентата „ Мистър и мисис Смит”, в който Пит и Джоли бяха основни настоящи лица. Анджелина небрежно завъртя главата на женения си сътрудник. Дълго време двамата криеха връзката си. През октомври 2005 година обаче всичко сред Брад и Дженифър завърши и актрисата подаде молба за бракоразвод.
тагове брад пит анджелина джоли обич дженифър анистън
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР