Брад Пит излиза с красивата архитектка Нери Оксман от шест

...
Брад Пит излиза с красивата архитектка Нери Оксман от шест
Коментари Харесай

Брад Пит излиза с красива архитектка

Брад Пит излиза с красивата архитектка Нери Оксман от шест месеца, настояват булевардните издания в Съединени американски щати.
Връзката на холивудската звезда с професорката датира от предходната есен, като съгласно информациите двамата са работили дружно по архитектурен план.

54-годишният артист от дълго време е прочут със пристрастеността си към архитектурата и дизайна. Той даже има лична линия мебели. Колкото до 42-годишната Нери - за нея се знае, че е американка с израелски корени и е уважавана университетска преподавателка.

Колега на Оксман я разказва пред списание People като " превъзходна " и даже " талант ".

" Брад и Нери незабавно бяха привлечени един от различен, тъй като споделят една и съща пристрастеност към архитектурата, дизайна и изкуството. Професионалното им другарство бързо прерасна в освен това. Брад желае да прекарва повече време с Нери, тъй като тя е завладяваща ", добави той, представен от tialoto.bg.

Талантливата брюнетка е и художник, като нейни творби са включени в сбирки в разнообразни музеи в Париж, Виена и Бостън. Нери има един брак зад тила си с аржентинския композитор Освалдо Голиджов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР