Бръчките около очите несъмнено затвърждават мястото си там все повече

...
Бръчките около очите несъмнено затвърждават мястото си там все повече
Коментари Харесай

Избегнете бръчките около очите с тези съвети

Бръчките към очите безспорно затвърждават мястото си там от ден на ден с всяка минала година. Често са резултат от голям брой фактори: изразителни мимики, неносенето на слънчева отбрана и слънчеви очила, дехидратацията на кожата и тяло и доста други.

Ето някои домашни трикове, с които можете да се предпазите.
Искате да запазите лицето си БЕЗ бръчки?
Кожата ни е всекидневно изложена на разнообразни фактори като слънце, вятър, мраз, изсушаване и грим. Те провокират стрес и задръстване на по...
Прочети повече
На първо място е добре да се означи, че кожата ни е формирана от 70% вода и не трябва да оставаме обезводнени. Затова спомага достатъчния банкет на вода, както и външната хидратация с кремове и подобаващата козметика.

Тези домашни маски вършат чудеса и могат на кожата ви са стане по-еластична и сияйна.

6 антиоксиданта, които ще забавят появяването на бръчките

Краставици

Краставицата в по-голямото си наличие е коктейл от вода с витамини Б 5 и Б 6. Настържете охладена краставици и я смесете с малко авокадо. Намачкайте ги дружно и постойте намазани със сместа за 15 мин. Лицето ви ще се усеща по-свежо и плътно.
6 антиоксиданта, които ще забавят появяването на бръчките
Когато чуем за свободни радикали, постоянно се сещаме за антиоксиданти. Знаем, че те са нашите бранители, които ни оказват помощ да се оправим с...
Прочети повече
Белтък

Яйченият белтък заздравява пептидните връзки и укрепва структурата на кожата и косата. За лице, разбийте белтъците на две яйца и нанесете деликатно върху мечтаната зона. Постойте и измийте с хладка вода.

Този домакински крем заличава бръчки, стрии и петна

Кисело мляко

Освен, че можем да се мажем с кисело мляко, когато сме изгорели през лятото, по същия метод можем да отнемем напрежението от очите. То понижава отока и се грижи за свежия тип на кожата.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР