Сузанита май ще си остане Сузанита
Щерката на Орхан Мурад роди

...
<br
>Сузанита май ще си остане Сузанита
<br
>Щерката на Орхан Мурад роди
Коментари Харесай

Сузанита не издържа!Върна се към това, което правеше и преди


Сузанита май ще си остане Сузанита

Щерката на Орхан Мурад роди преди месец роди сина си Матиас и още веднъж се върна към старите си привички.

Младата певица хукна по разкрасителни процедури. 20-годишната майка изясни на почитателите си, че това й се постанова. Получила много мазнинки по лицето си по време на бременността и при раждането.

„ Имам двойна гушка. Искам да си я отстрани. Няма по какъв начин да остана с нея. Имам и проблеми с хиулорона в устните си, би трябвало да се оправя и с това, по тази причина още веднъж лягам под ножа “, изясни пристрастеността си Сузанита. Тя даде обещание на феновете си да покаже по какъв начин са протекли операциите и какво са й правили.

„ Ами като към този момент си станала майка, преди всичко по значимост към този момент би трябвало да е детето ти. На кого остави това невръстно бебе на един месец?Та ти не би трябвало да го оставяш и да търчиш да се разкрасяваш. Това е извънредно “, скочиха против нея в мрежата.

Сузанита роди сина си от гаджето си, копиехвърчага Марк Савов.Двамата имаха много проблеми във връзката си, само че все пак останаха дружно, като към този момент станаха  и родители.

А Сузанита и преди бе залитнала по пластичните корекции, като „ оправи “ много неща по себе си.А някои от почитателите й се тормозят, че както се е върнала към старите си навици-пластичните корекции, да не посегне още веднъж към дрогата, към която бе залитнала трайно.

 

 

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР