След тези думи на Дениз Хайрула, Виктор Стоянов дълго ще

...
<br
>След тези думи на Дениз Хайрула, Виктор Стоянов дълго ще
Коментари Харесай

Върна му го: Дениз Хайрула заби нож в сърцето на Виктор Стоянов!


След тези думи на Дениз Хайрула, Виктор Стоянов дълго ще ближе рани

Плеймейтката Дениз Хайрула заби нож в сърцето на наперения фитнес гуру. Тя бе една от най-скандалните участнички в първото риалити „ Ергенът “. Въпреки че даваше поръчка, че я харесва ергенът Виктор Стоянов, не я уточни за любимка. След като неговата фаворитка Алекс Гърдева се отхвърли непринудено от конкуренцията за сърцето и ръката му, тъй като той не я отбрани, изборът падна на двете участнички- Виктория Капитонова и Дениз Хайрула.

Въпреки че приложи какви ли не чалъми, появи се блага, нежна и добра, палавата другояче туркиня въпреки всичко не съумя да омае някогашния гребец. Както стана ясно по-късно той се оказа с артистични заложби,  дори в всекидневието, съумя да омае и разиграе 22 девойки.

И в края на краищата Виктор Стоянов избра Виктория пред нея. Това раздруса до основи Дениз и в един по-късен стадий тя призна, че малко се е обидила от това негово решение. Макар че рускинята също не стана дама на сърцето на „ ергенът “ Виктор и не получи пръстен, обидата у Хайрула остана.

И екс любовницата на починалия Христо Сираков откри метод да му отмъсти.

„ Новият ерген несъмнено е по-харизматичен. Въпреки че е по-нисък от Виктор. Не го познавам персонално, само че ще ми е забавно какви са девойките “, лукаво съобщи Дениз Хайрула.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР