Секси фермерката Аксения се оказа не толкова неизвестна
Аксения бе една

...
<br
>Секси фермерката Аксения се оказа не толкова неизвестна
<br
>Аксения бе една
Коментари Харесай

Преди „Фермата“: Палавата Аксения се е мяткала в леглото на известен актьор


Секси фермерката Аксения се оказа не толкоз незнайна

Аксения бе една от най-запомнящите се участнички в селскостопанското шоу. Но почитатели на шоуто незабавно заподозряха, че продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов имат пръст в нейната популярност.

Докато част от играчите пристъпиха прага на „ Фермата “ уплашено, „ поморийската снаха “, както я назовават, бе много наперена. Освен това още първоначално тя потърси панер за мръсните облекла, както и си пожела чаша алено вино.



Всички тези сигнали подсказаха, че брюнетката не е инцидентна. Впрочем и преди се носеше подозрението, че някои от участниците се употребяват с спомагателни привилегии. Те не са избирани като останалите на кастинг, също така са взели участие някъде и преди, а в този момент ролята им е друга от тази на елементарните играчи.

Някои от по-будните фенове незабавно познаха, че е имала роля в първия епизод на поредицата „ Татковци “. И  се е мяткала в едно легло с известния в последно време млад артист Филип Буков.

Новоизлюпената актриса наблягаше дебело във „ Фермата “, че не играе, а демонстрира себе си. Тя мина през какви ли не премеждия, от мъчно начало, доста сълзи, негативни страсти от останалите ратаи, до обич в новият тим и радикално друго държание най-после на шоуто.

Аксения подсказа обаче, че е доста добра актриса и мнозина й предсказаха блестяща кариера в това занятие.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР