Няма път назад за Венелин Петков и Николета Маданска
След като

...
<br
>Няма път назад за Венелин Петков и Николета Маданска
<br
>След като
Коментари Харесай

След раздялата с Маданска: Ето при коя красавица отива Венелин Петков!


Няма път обратно за Венелин Петков и Николета Маданска

След като му роди две деца, спортната журналистка и водещият са се разделили дефинитивно. Бившият новинарски началник на Би Ти Ви и колежката му не са били дружно даже на коледните празници, нито на първия рожден ден на по-малкото им момче.

„ Ужасен темперамент има!Не стопира да крещи и да ме унижава, не се търпи. Станал е още по-сприхав, откакто го смъкнаха от малкия екран. Не може да се стои до него или би трябвало да влезна в лудницата, или да се сложа завършек на живота. Все отново, с изключение на за себе си, давам отговор и за живота на двете си деца “, оплакала се Маданска на аверки.

Блондинката споделяла също, че Венелин освен имал тежък темперамент, само че не й помагал нито в семейството, нито при развъждането на синовете им. Той абдикирал от всичко и това в допълнение наляло вода във воденицата и станало мотив да го напусне.

В кариерен проект обаче нещата към екс новинаря тръгнали във прогресивен ред. Освен в частното учебно заведение, където преподава съвременна компетентност, Венелин Петков щял да образова към този момент и студенти.

Но бил безапелационен, че няма да се върне при остарялата си обич Гена Трайкова.

„ Добра другарка е, само че доста се е занемарила. Не наподобява на млада жена “, коментирал той пред дребното останали му другари. И се заричал, че на инат на жена си, която го заразяла, щял да си откри млада хубавица, с която да заживее.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР