Ивайло Цветков, познат повече като Нойзи, много бързо направи Мария

...
<br
>Ивайло Цветков, познат повече като Нойзи, много бързо направи Мария
Коментари Харесай

Затова ли Нойзи предложи скорострелно брак на Мария Игнатова?


Ивайло Цветков, прочут повече като Нойзи, доста бързо направи Мария Игнатова своя брачна половинка

Изненадата в действителност бе огромна, тъй като преди този момент Мария Игнатова и Димитър Рачков бяха една от обичаните двойки в звездното пространство.

Двамата бяха дружно осем години, като имаше земетресения във връзката им. Според клюките тя се разпаднала изцяло, тъй като двамата почнали да си кръшкат, като първа повлякла крайник русокоската.



Водещата постоянно е признавала, че в случай че артиста й бил предложил брак, в подобаващия миг, вероятността да одобри била огромна.

Мария Игнатова обаче към този момент е била заведена до олтара преди този момент. Тя подписа брак с предприемача Петко Димитров, от който й  е единствения наследник в тийнейджърска възраст. С днешна дата момчето живее при баща си и новото му семейство, като с майка си се виждат няколко пъти в месеца.



Но Нойзи, прочут като журналист и публицист, удари джакпота. Защото славата му набъбна най-много от брака си с Мария Игнатова, който се случи в софийско село, преди година.

С днешна дата културологът  и телевизионната водеща населяват и къща да половин милион. Тя е подарък от майката на Мария Игнатова и се намира в покрайнините на столицата. Притежава огромен двор и куп екстри, като дизайнерското решение е на русокоската.

„ Дали пък Нойзи не е подушил келепира и по тази причина толкоз бързо направи Игнатова своя жена?Пък и какво работи сега той е цялостна загадка “, подозират мъжа на Мария Игнатова в мрежата.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР