Григор Димитров се метна в обятията на нова кака
Тенисист номер

...
<br
>Григор Димитров се метна в обятията на нова кака
<br
>Тенисист номер
Коментари Харесай

Лолита остана в миналото:Гришо Димитров ловна нова кака


Григор Димитров се метна в обятията на нова кака

Тенисист номер едно у нас си пада по по-зрели дами и отново не изневери на усета си. След като евентуално настоящото му гадже досега Лолита Осипова остана в предишното, той не си губи времето.

Спортягата бе ловнат в рискова непосредственост с палестинската художничка Самар Сатамян.

Тенис ракетата номер едно си има падалка по по-големи и зрели дами. Всички знаем любовната му спекулация с Никол Шерцингер, която докара даже на посетители на мама в Хасково.



Гришо и палестинката отхвърлят да са гаджета, само че на мнозина, както и на тяхното близко обграждане, това по никакъв начин не им се има вяра. Палистинката е освен надарена художничка, само че и състезателен психолог. Е, точно такава кокона му би трябвало да наш Григор, тъй като не е загадка, че има лабава душeвност, изключително в случай че отсреща си види красива жена. А  и щом е по-голяма на години от него, работата е в „ забрадка вързана “.

Според горещата клевета палестинката подарила на Григор Димитров свое платно, на което било изобразено голо женско тяло. Парещият слух твърди, че това е неин автопортрет, а картината виси на почетно място в дома му в Монте Карло.

А  и обстоятелството, че Гришо и Самар не стопират да си пускат общи фотоси из социалките подухва на мисълта, че двамата са си двойка, макар че настояват противоположното. Интересното е, че палестинката е омъжена и има две деца, което  е в прорез с религията на арабския свят. Само че художничката прекарва много време в ателието си в Дубай и то сама.

Източник: Уикенд

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР