Бойци от силите за специално преназначение на въоръжените сили на

...
Бойци от силите за специално преназначение на въоръжените сили на
Коментари Харесай

Израел вдигна на крак спецбойци. Ливан: Армията ни е готова да даде отпор на всеки един агресор

" Бойци от силите за особено преназначение на въоръжените сили на Израел (ЦАХАЛ) бяха вдигнати на крайник и изпратени към границите на Еврейската страна с частта от Палестина линията Газа и Ливан ", съобщи израелската медия нюзру.

" С цел по-бързо реагиране на случаите и недопускане на набези по земя, въздух и море бе взето решение за усилване на пехотните и артилерийските подразделения в Северния и Южния военни окръзи на Държавата Израел. Във връзка с това бойци и офицери от подразделенията за особено предопределение Егоз и Маглан бяха мобилизирани и изпратени към регионите, граничещи с линията Газа и Ливан ", обявиха от министерството на защитата на Израел.

ЦАХАЛ стартира въоръжена интервенция против позиции на радикалната палестинска формация ХАМАС в линията Газа и Ливан.

Действията на въоръжените сили на Еврейската страна бяха предприети  в отговор на ракетни набези против Израел, осъществени от бойци на терористичната организация.

Лидерът на ХАМАС Исмаил Хания късно нощес пое отговорността за офанзивите. " Палестинците няма да седят със скръстени ръце. Те продължат своята опозиция и победят ционистите ", сподели той в ливанската столица Бейрут.

Ливанските управляващи от своя страна обявиха, че обстрелите по територията на арабската република са нарушаване на националния суверенитет на страната.

Днес военният министър на Ливан Морис Слим одобри в Бейрут своя италиански сътрудник. " Нашата войска е подготвена да даде отпор на всеки един агресор ", съобщи домакинът, представен от израелската медия мигнюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР