Бойна техника превзема пътищата ни за повече от месец. Причината

...
Бойна техника превзема пътищата ни за повече от месец. Причината
Коментари Харесай

Танкове и бойни машини окупират пътищата ни за цял месец

Бойна техника завладява пътищата ни за повече от месец. Причината е, че от 28 май до 3 юли през територията на нашата страна ще минават войски и военни машини, които ще вземат участие в ученията " Saber Guardian - 2019 ", " Шабла - 2019 ", " Strike Back - 2019 " и " Swift Response -2019 ".

Военните колони ще пресекат страната от гръцката до румънската граница. За предислокацията на участващите формирования ще се употребява републиканската пътна и железопътна инфраструктура, предизвестиха от министерството на Красимир Каракачанов.

Преминаващите колони с камиони, танкове, БТР, бойни машини и артилерия ще употребяват полигоните в Николово и Ново село. По време на напредването ще се употребяват и места за отмора и презареждане.
Организацията за осъществяване на отговорностите по поддръжка от страната-домакин за обезпечаване на напредванията на задгранични и съюзнически войски на територията на България ще се извършва от националната конструкция за управление и надзор, изясняват от министерството на защитата.

Основният маршрут за напредване през територията на България е Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Петко Войвода - Граничен контролно-пропусквателен пункт Русе и назад.

От Министерството на защитата се обръщат към жителите с молба да съблюдават ограниченията за сигурност на органите на Служба " Военна полиция ", които ще ескортират колоните.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР