Бойна техника на въоръжение в армиите на България и Съединените

...
Бойна техника на въоръжение в армиите на България и Съединените
Коментари Харесай

Бойна техника на армиите на България и САЩ показаха във Военна академия

Бойна техника на въоръжение в армиите на България и Съединените щати е изложена през днешния ден в региона на Военната академия " Георги С. Раковски " в столицата. Техниката минава през територията на България, защото ще взе участие в взаимно обучение в Македония по-късно.

В сподели на военна техника вземат участие 2 американски бойни машини М 1126 „ Страйкър “ от състава на 2-ри Кавалерийски полк и 2 бронирани бойни машини MSFV “COMANDO SELECT” от военно формирование 56 040 – Благоевград. Българските и американски военнослужещи срещнаха обществеността с бойните благоприятни условия на военната техника и дилемите, които се извършват с нейно присъединяване.

Над 100 посетителите имаше до обяд във Военната академия.

От военната полиция наблюдават за сигурността по време на ревюто в София. Най-силно усещане на децата направи, че с изключение на военна техника има и персонални движимости.

Представителите на сухопътните сили в Съединени американски щати отдадоха по-рано през днешния ден респект и сервираха цветя пред паметта на незнайния боец в столицата.

Основното обръщение на военнослужещите е " ние сме ваши другари и работим, с цел да има мир, не би трябвало да ви е боязън то нас ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР