Бойко Рашков се завръща като шило“ на Продължаваме промяната –

...
Бойко Рашков се завръща като шило“ на Продължаваме промяната –
Коментари Харесай

Предизборно Рашков се завръща като „шило“ на ПП-ДБ срещу ГЕРБ и ДПС

Бойко Рашков се завръща като „ шило “ на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ (ПП-ДБ). Днес той поведе брифинг на групировката в Народното събрание (НС), като упрекна ГЕРБ и Движение за права и свободи в опити протест на парламентарната комисия за Мартин Божанов-Нотариуса през последната седмица. Той напомни в комисията, за което и " Флагман " заяви. 

След въпрос на „ Флагман “ - ще се кандидатира ли за народен представител и на идните избори за Народно събрание, Рашков бе сбит: „ Ще забележим “.

През последните месеци някогашният вътрешен министър се изявяваше по-скоро като отстъпник и вътрешна съпротива в границите на парламентарната група на ПП-ДБ. Причина за това очевидно беше доближаването на неговата политическа мощ с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Имаше и съответни проблеми, по които Бойко Рашков подлагаше на критика своите и даже гласоподава против част от измененията в Конституцията. 

През последните седмици обаче той още веднъж се сближи с управлението на ПП-ДБ и съответно с Кирил Петков. Това се виждаше и от изявите им в парламентарната комисия за Нотариуса. Бойко Рашков взе участие интензивно в нея, въпреки че не бе излъчен за член на краткотрайния парламентарен орган. 

Гледайте тук:



 

Очаквайте подробности
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР