Бойко Рашков няма да се яви на разпит в прокуратурата,

...
Бойко Рашков няма да се яви на разпит в прокуратурата,
Коментари Харесай

Бойко Рашков не смята, че прокуратурата има „моралното право да го вика на разпит“

Бойко Рашков няма да се яви на разпит в прокуратурата, тъй като съгласно него имало доста по-важни въпроси от изказванията му, че знае къде са „ отивали милионите за Автомагистрала „ Хемус “, както той твърди, че има информация.

Пред публицисти в Народното събрание някогашният вътрешен министър съобщи, че не е видял и не е осведомен с това, че от прокуратурата го викат на разпит. Самият той преди седмици отхвърли да се яви и е отказал да вземе призовката си, макар ясно написаните закони.

Според Рашков прокуратурата първо да обясни „ по какъв начин у Борисов са попаднали някоко кюлчета, пачки евро и по какъв начин е построил къщата в Барселона “. По думите на Рашков прокуратурата би трябвало да ревизира и кой и влиза в спалнята на водача на ГЕРБ.  

Рашков упорства да бъде разпитан избягалия хазартен необут Васил Божков-Черепа, като съгласно някогашния силов министър проверяващ прокурор би трябвало да отиде на място в Дубай, в случай че не могат посредством други начини да го разпитат.

 „ Тогава прокуратурата ще има моралното право да ме вика на разпит “, отсече Рашков, като не пожела да отговори на журналистически въпроси.  

По думите му той няма какво ново да каже във връзка Автомагистрала „ Хемус “ и заподозря, че се прави опит да се измъкне информация от него във връзка делото, което ГЕРБ води против него.

Припомняме, че във връзка изказванията за „ кюлчета и пачки “ беше осъществена петорна експертиза, която сподели, че въпросните анонимни фотоси са манипулирани. 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР