Бойко Рашков каза в ефира на , че е получил

...
Бойко Рашков каза в ефира на , че е получил
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Иван Гешев е бил посетител на частния клуб на Мартин Божанов

Бойко Рашков сподели в ефира на, че е получил данни за въздействието на кръга към Нотариуса още през 2021 година, до момента в който е бил на поста вътрешен министър в първото служебно държавно управление. Той съобщи, че макар опитите да спре приключването на информация от полицията към заинтригуваните лица, това не е било предотвратено. Гостът добави, че лицето, от което е подало информацията е било застрашено още същата вечер.

Той е на мнение, че комисията в Народно събрание би трябвало да прегледа въпроса, както за Мартин Божканов, по този начин и за Пепи Еврото.

Бойко Рашков изрази отчаяние, че неговата експертност не се употребява там, където би трябвало.

Той сподели, че основният прокурор Иван Гешев е бил клиент на клуб SS. " Когато началникът на прокуратурата отиде в подобен клуб, би трябвало ли да виним и прокурорите под него, които са посещавали този клуб " , сподели той.

Рашков добави, че измежду хората, които са посещавали SS клуба има и „ някои много напористи политици в сегашния миг.  “За един от тях Рашков сподели, че „ той е работил с Пепи еврото в столичната следствена работа и е бил назначен по втория метод “ , разясни политикът.

Бойко Рашков сподели, че в Районната прокуратура в София е формирано досъдебно произвеждане против Пепи Еврото в края на май 2023 година По негови думи са получени данни за това, че е записвал нелегално „ 8-те джуджета “, след което е изнудвал магистрати и други жители да правят избрани дейности. „ Районната прокуратура изпраща проблема на Градската прокуратура, а тя вместо да продължи следствието против Пепи Еврото, образува наказателно произвеждане против прокурора за осъществената от него процесуална активност. Мотивът е, че той е направил закононарушение по работа “ , сподели още политикът.

Повече от диалога гледайте във видеото.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР