Бойко Рашков е награден с грамота "Защитник на Северозападна България",

...
Бойко Рашков е награден с грамота "Защитник на Северозападна България",
Коментари Харесай

Наградиха Бойко Рашков с грамота Защитник на Северозападна България

Бойко Рашков е награден с грамота "Защитник на Северозападна България ", оповестяват от Министерство на вътрешните работи. Вътрешният министър е определен за притежател на оценката от читатели на уеб страницата , който разпространява районите и си партнира с държавните институции за това.
Чрез голям брой писма до редакцията северозападната общественост е изразила поддръжката си към дейностите на Бойко Рашков през миналите месеци - както за възстановяване на сигурността в района, по този начин и за облекчение на трафика със Сърбия посредством разкриването на граничния пункт.
Предприетите от министъра на вътрешните работи дейни стъпки към приключването на дълго чакан за Северозапада план - отварянето на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Салаш-Ново корито “, бяха мотив за извършената през днешния ден среща в Министерство на вътрешните работи.
„ За първи път получавам сходно отличие, по тази причина то има особена стойност за мен. Благодарен съм, че са забележими грижите ни и битката ни с насъбраните негативи в предходните години. Считам, че изрично би трябвало да се поддържа всеки един българин, във всички райони на страната и ще продължа да бъда основател за решаването на значими проблеми, засягащи всекидневието на жителите “, уточни министър Рашков при приемането на наградата.
В края на септември, по време на срещата си със сръбския си сътрудник Александър Вулин, Бойко Рашков сложи въпроса за довършването на инфраструктурата и разкриването на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Салаш-Ново корито “. Пунктът ще обезпечи бърз достъп на българите до Белград и Централна Европа и съкратен маршрут на задгранични жители до Черноморието.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР