Бойко Борисов заяви пред актива на ГЕРБ, че левицата разчита

...
Бойко Борисов заяви пред актива на ГЕРБ, че левицата разчита
Коментари Харесай

​Премиерът Бойко Борисов с остри коментари за БСП и президента

Бойко Борисов съобщи пред актива на ГЕРБ, че левицата разчита на къса памет и ниско образовани хора. Премиерът отговори и на казаното от президента Румен Радев в предаването " Панорама ", че след разкритията за парцелите би трябвало да се разгласят и офшорните сметки. Борисов още веднъж уточни подадените оставки на хора от ГЕРБ след " Апартаментгейт " и прикани и другите да създадат същото.



Борисов отвърна на ударите на левицата и контраатакува, че Българска социалистическа партия употребява лъжите и операциите за основа на предизборната си акция.
Бойко Борисов - министър-председател: Направихме хубави паркове в София, да има Българска социалистическа партия къде да се събира. А през днешния ден ги виждам се изтъпанили там, теменужки, цветя, хубост. Няма да се съпоставяме с чеверме-социалистите, не ги наскърбявам, изтъквам Иво Христов. Хич не ни е боязън от тях.
Борисов и през днешния ден не подмина подадените оставки поради " Апартаментгейт ". И се възмути, че от ляво приказват за корупция.
Бойко Борисов - министър-председател: Те разчитат на къса памет и на ниско образовани хора. Те - тройната коалиция, министър председателят тогава, първата дама, изгонената зам.-министърка за корупция или за каквото и да било там, по този начин и не разбра обществото защо. При мен, макар че ми се сърдят някои сътрудници, излизам и споделям - оставка за това и това. Ние би трябвало да създадем по този начин, че да не подложим страната на това оскърбление да се върнат същите хора.
Премиерът отхвърли и изказванията за автокрация.

Бойко Борисов - министър-председател: Ако има автокрация, по какъв начин ще се съберете в Южния парк, бе. Апартаменти, жилища, къща, тераса, сауна, баня, от заран до вечер. Ако няма независимост на медиите, по какъв начин това ще се случва? Когато висшият главнокомандващ приканва генералитета да не стои покорно, какво ги провокира? Това не е ли към тирания, в случай че изкараш армията или призоваваш генералитета - имаме на какъв брой места военни преврати.
Борисов отговори и на думите на президента за инспекции на офшорните сметки.
Бойко Борисов - министър-председател: Който му докопат, компания, сметка - затвор. Ако знаят, споделят - еди кой си има офшорна сметка, да отидат да я ревизират. Цветан Цветанов - ръководител на Предизборния щаб на ГЕРБ: Нека всички тези, които бяха обществено оповестени с жилища, да минат всички тези процедури, които минаваме и ние. В това число и президентът на страната.
ГЕРБ още веднъж залагат на градежа на автомагистрали. Дават и повече пари за обучение.

Бойко Борисов - министър-председател: За следващата година сме възнамерявали 360 милиона нарастване на учителските заплати.
Премиерът даде обещание по 20 милиона за нови учебни рейсове и интерактивно обучение.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР