Бойко Борисов заяви, че отказва да отговаря повече на въпроси

...
Бойко Борисов заяви, че отказва да отговаря повече на въпроси
Коментари Харесай

Борисов към Петков и Лена: Пратих хора да проверят – парапет няма, да си признаят и те

Бойко Борисов съобщи, че отхвърля да дава отговор повече на въпроси за кюлчета и шкафчета, до момента в който Кирил Петков и Лена Бориславова не отговорят има ли парапет или няма и защо са били дружно в този апартамент.

„ За обич ли са били там, тъй като заседателни зали няма. Аз пратих хора там и парапет няма и няма по какъв начин да се хване за него. Мен не ме интересува какви са им връзките, дори отлично в случай че го вършат. Но въпреки всичко става въпрос за началник на кабинета и министър председател и има спор на ползи. Само да кажат те ли са или не, че доста наподобяват на тях. Аз от две години се изяснявам за кюлчетата, а на тях един въпрос не смеете да им зададете. Докато не ги питате, аз повече няма да давам отговор. Много ще ми е забавно да отрекат, тъй като тогава може да се окаже, че същите хора, които основават компромати за мен, го вършат и за тях. Да кажат и какво прави голфа на задния вход на Министерски съвет, тъй като оттова не се влиза “, съобщи Борисов по време на партийно заседание в Ямбол.

Според него Кирил Петков е почнал да отбягва медиите.

„ Като стана министър председател сподели че ще дава отговор всички на въпроси на медиите, а пък в този момент „ бега “ по коридорите на Народно събрание и за какво единствено му се вършат излъчвания. Новото предаване щяло да бъде „ Защо господин министър в оставка – избухливо “ “, сподели още някогашният министър председател.

Накрая той още веднъж се пошегува с министърът а културата Атанас Атанасов и пожела на всички в залата:

„ Щастлив уикенд, благополучен заплащане на високи сметки, щастлива смяна “
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР