Бойко Борисов заедно с парламентарната група на ГЕРБ-СДС гостуваха във

...
Бойко Борисов заедно с парламентарната група на ГЕРБ-СДС гостуваха във
Коментари Харесай

Бойко Борисов заедно с парламентарната група на ГЕРБ-СДС гостуваха във Варна

Бойко Борисов дружно с парламентарната група на ГЕРБ-СДС гостуваха във Варна, съобщи кореспондент на ДНЕС+.

Лидерът на ГЕРБ бе посрещнат в зала " Конгресна " на Двореца на културата и спорта с бурни аплодисменти от препълнената зала.



" Списъкът  на спрените планове за Варна е дълъг. Ние изпълнихме всичко, което сме поели като ангажимент към варненци. Последните месеци бяха запълнени вместо с работа, с ненавист, реваншизъм и полицейщина от страна на новото ръководство ". Така кметът на Варна и регионален координатор на ГЕРБ Иван Портних откри събитието. Той изброи множеството приключени планове в морската столица и цялостното възобновяване на образа на града. Иван Портних благодари и на варненската конструкция на съдружните сътрудници от Съюз на демократичните сили за наличието и поддръжката.



" Започнаха с машините, приключват с машинациите ". Така разказа ръководството на страната Деница Сачева. Тя добави, че нищо в обществената политика не е променено от " Промяната ", а продължение на всичко, направено от ръководството на кабинета Борисов.

" Където и да отидем в страната, където има наши кметове, се вижда свършената работа. Както споделиха сътрудниците, 100 дни- 100 неистини. Няма по какъв начин да охарактеризираме новото ръководство по различен метод. Аз не съм виждал освен в историята на България, ами и по-света държавно управление, което да губи толкоз стремглаво доверие. Толкова бързо на хората, в това число и на тези, които са дали своят вот за тях, да им стане ясно, че това е подправен конструкт, подправена коалиция, която няма жизненост, тя не може да издържи доста дълго.И това си проличава по доста въпроси. Един от тях е войната в Украйна ", разяснява ръководството и Даниел Митов, зам.-председател на Политическа партия ГЕРБ.



Той назова новата коалиция " счупена структура ", като добави, че е нужно да възстановят моралния си компас. Даниел Митов се обърна към хората, дали своят вот за " партиите на смяната ", като съобщи, че всеки може да сбърка " изключително при такива професионални мошеници "

Последен думата взе водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той благодари на актива на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за поддръжката, която му оказаха структурите на двете партии по време на невиждания арест.

„ Варна без Хемус е доста надалеч и надалеч ще остане, за най-голямо страдание “, съобщи пред препълнената зала Борисов.

Той подсети на присъстващите за положението на Спортна зала преди ремонта. Лидерът на ГЕРБ  бе безапелационен, че новото ръководство не стопанисва даже автомагистралите, като, по думите му, дори мантинелите след произшествия не са сменени.

Борисов уточни част от обещанията на ръководещата коалиция, като откровени неистини, като конкретизира върху цените на електричеството и газа, който следва да стигне 30 % нарастване на цената през м.април.

Какво още сподели водачът на ГЕРБ,  вижте във видеото:

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР