Бойко Борисов трябва час по-скоро да напусне сглобката“, това коментира

...
Бойко Борисов трябва час по-скоро да напусне сглобката“, това коментира
Коментари Харесай

Татяна Дончева съветва: Борисов трябва час по-скоро да напусне сглобката

„ Бойко Борисов би трябвало час по-скоро да напусне сглобката “, това разяснява пред БНР водачът на „ Движение 21 “ Татяна Дончева. Според Съединени американски щати държали водачът на ГЕРБ с „ Магнитски “ и той по тази причина се съгласявал на поддръжка за ПП-ДБ.   

Татяна Дончева разяснява и миналите локални избори и представянето на „ Левицата! “: „ Нямаме причина да сме недоволни от резултатите. В тези избори „ Левицата! “ можа да стъпи във всички области със съветници, кметове на общини и кметове на обитаеми места. Като първо присъединяване на локалните избори „ Левицата! “ се показа доста обичайно ".

Тя означи триумфа на обединението на местата, където е изработен сериозен опит левите обединения да играят обединени. По думите ѝ това носи триумф, стига хората от всички обединения да имат вяра, че това е рецептата и че би трябвало да си подадат ръка. Дончева акцентира обаче, че на национално равнище това не е допустимо.

Според нея би трябвало да има и причини и говорене, предопределено за " ухото на трудовия човек ": „ Автентичното ляво говорене и достоверното слагане на проблемите на трудовия човек във фокуса на политиката и надлежно създаване на стратегии и законодателни решения, които да обслужат този интерес, считам, че също ще бъде друго наложително изискване, с цел да сме в вярната посока “. Дончева счита, че точно това е бил значителен детайл в резултата на Ваня Григорова в борбата за София. Според нея друго значително изискване е била конкуренцията и акцията на другите претенденти. За нея градската десница е „ завършила като полезности и цели, които прокламира от 30 години “.

„ Васил Терзиев не може нищо от политиката. Той няма обикновена харизма и ни минимум гений. Тези хора, които го сложиха, ще го употребяват, доколкото могат. /…/ Много скоро в Столичната община ще лъсне „ умеенето “ на ПП-ДБ, каквото виждаме и в централната власт. Искрено съчувствам на същинските десни хора, които обясняваха, че с омерзение дали своят вот. Вие с омерзение или не хвърлихте полезностите си в канала. Смятам, че това обрече Демократична България и ДСБ на политическо привършване “.   


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР