Бойко Борисов ще влезе в президентската битка, ако се стигне

...
Бойко Борисов ще влезе в президентската битка, ако се стигне
Коментари Харесай

Борисов влиза в президентската битка при служебен кабинет

Бойко Борисов ще влезе в президентската борба, в случай че се стигне до служебно държавно управление. Това стана ясно от изявлението му пред кореспонденти при изписването му от " Софиямед ". 

" Естествено. Като отиде служебното държавно управление, да. Народът ме уточни преди всичко и сподели, че желае да продължим като първа политическа мощ ", отговори министър председателят в оставка на уточняващ въпрос дали ще взе участие в конкуренцията за " Дондуков " 1 наесен. Това е следващата поръчка на Борисов да се кандидатира за държавен глава, като до момента думите му са били напразни. И на предходните избори нееднократно заявяваше, че ще се откаже от премиерския стол и ще отиде " на мира " в президентството.

" Аз не съм четвъртият, или петият, или шестият, тъй като Ицо (съпредседателят на Демократична България - б. р.) е предпоследен в Бургас, само че ние ще го подкрепим за Росенец, с цел да види, че при нас няма задкулисие. Първият не се отдръпва, когато тимът печели, не прави смени ", съобщи Борисов. " Много ми е необичайно по какъв начин тази сякаш дясна партия, те са на процедура най-левите в Народното събрание, внезапно стартира да харесва и е подготвена без никакви искания за нищо да поддържа Слави Трифонов ", сподели той по адрес на Демократична България, на която през днешния ден изпращат публично писмо за договаряния за бъдещия кабинет, препоръчан от ГЕРБ.

" Аз съм я сърбал попарата на Христо Иванов, когато сменихме шефа на Софийския затвор, шефа на Върховен касационен съд, бях добър. Като се съобщи, че желае да е основен прокурор, тогава станахме неприятни ", добави Борисов по адрес на Иванов, който бе правосъден министър във втория му кабинет, само че хвърли оставка.

На въпрос за какво са се развалили връзките му със Слави Трифонов Борисов отговори: " Той реши да прави партия, аз още не съм решил да върша шоу ". 

" Ако и едните, и другите не ни поддържат, ще върнем на следващия ден следобед или най-късно в петък мандата. Ако не одобряват със 165 депутати ръководството, това са страхливците, това са бъзльовците ", разяснява Борисов в типичния си жанр. 
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР