Бойко Борисов ще подаде оставка днес. Това прогнозира бившата дясна

...
Бойко Борисов ще подаде оставка днес. Това прогнозира бившата дясна
Коментари Харесай

Осман Октай пред Actualno.com: Борисов подава оставка още днес

Бойко Борисов ще подаде оставка през днешния ден. Това предвижда някогашната дясна ръка в Движение за права и свободи на Ахмед Доган – Осман Октай, в изявление за Actualno.com.
Октай счита, че оставката ще е реалност, въпреки малко по-рано през днешния ден Бойко Борисов да сподели на Националната конференция на ГЕРБ в " София Тех Парк ", че ще организира диалози с съдружните сътрудници на ГЕРБ и ще търси вид, само че и че не изключва да си тръгне. Премиерът обаче не сподели какъв брой време ще продължат тези диалози и стартират ли още от през днешния ден.
Според Осман Октай, Борисов ще се отдръпна, тъй като изследването на " Алфа Рисърч " по поръчка на " Дневник " му е посочило, че губи доста бърза поддръжка. Но в този момент той " тупка топката ", с цел да се изчистят компроментиращи сегашната власт документи, счита Октай.
Генезисът на митинга няма нищо общо с досегашните митинги – поради младите и образовани на Запад хора, които в този момент стачкуват, безапелационен е Октай. " Тези политически обединения, които се назовават систематични, не знаят какво желаят тези хора. А те знаят, че да се реформира страната, първо са нужни оставките на Борисов и Гешев ", добави той, като посочи, че " занапред ще има доста оставки, в това число и на кметове ".
Според Осман Октай, оставката и на основния прокурор Иван Гешев също ще стане факт – поради напън върху Висшия правосъден съвет (ВСС). Той беше безапелационен, че ще има доста сигнали пред Висш съдебен съвет „ за прекрачването на закона от Гешев, откогато е основен прокурор ”. Октай вижда този напън като разследване на идната, съгласно него, оставка на Бойко Борисов.
Сега ще има лустрация, уверен е Осман Октай. Той добави и, че електоратът на Движение за права и свободи едвам в този момент разбра в какъв разкош живее Доган (случаят " Росенец " ) и че на изборите ще има огромен отлив на гласове от Движението.
Очаквайте цялостното ВИДЕО изявление на Actualno.com с Осман Октай по-късно през днешния ден – и в страницата ни във Фейсбук.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР