Бойко Борисов се ядоса на критичните и иронични коментари по

...
Бойко Борисов се ядоса на критичните и иронични коментари по
Коментари Харесай

Борисов: Дайте да се радваме, от снощи папата все кисело мляко яде

Бойко Борисов се ядоса на сериозните и иронични мнения във връзка папската аудиенция у нас.
Защо желаят да опорочат такова мощно политическо посещаване? Защо някои желаят на всяко хубаво нещо да сложат по лъжица катран?, нажъти се министър председателят. Едва ли не папата пристигнал да ни докара мигранти, няма такова нещо. Той се наведе и целуна на патриарха иконата. Веднага си облече дрехата, подарък от мен. От нощес до момента папата все кисело мляко яде. Дайте да се радваме, отсече Борисов пред публицисти в Пловдив. Той бе в града под тепетата, с цел да успокои протестиращи поданици от " Кършияка ", които не си дават парка за частни потребности.

Разпоредил съм на кмета Иван Тотев и на регионалния шеф Здравко Димитров да не се поддават и паркът да си остане, сподели Бойко Борисов, представен от пресцентъра на Областната администрация.
Той беше на място дружно с финансовия министър Владислав Горанов и вицепремиера Томислав Дончев.

Като кмет на София имах няколко сходни случая с частни зелени площи, само че съм ги решавал в интерес на хората, сподели още Борисов.

В проекта на Пловдив това е озеленено. Остава парк, тъй че, който желае да купи парк това са хубави частни паркове. Това съм го разпоредил. Това ще остане зелено, съобщи министър председателят.

Той разпореди на държавните и общински органи да решат казуса с терена, който е от 16 дка и е закупен от физическо лице с желанието да го застрои.

Жителите от квартала трети месец стачкуват с искане тази повърхност да си остане парк, прецизира Българска телеграфна агенция.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР