Бойко Борисов се криел зад проф. Анастас Герджиков и затова

...
Бойко Борисов се криел зад проф. Анастас Герджиков и затова
Коментари Харесай

Радев се крие зад Киро Канадеца от страх да излезе на терена на Борисов

Бойко Борисов се криел зад проф. Анастас Герджиков и по тази причина не се кандидатирал за президент. Това съумя да излае уплашеният от мощната кандидатура на ректора на Софийския университет Румен Радев за две минути, преди да си избяга за следващ път от въпросите на медиите.

Уплашеният от неуспехите си в политиката и публичния живот пенсиониран боен съумя да съчини единствено една нелепост в комплициран низ от думи, с цел да скрие личния боязън. А той е, че не може и в никакъв случай няма да бъде в действителност ръководещ, в действителност водач, в действителност общественик. Затова и трансферира на другите личните си комплекси. Като този, че ще стигне Борисов на фронта на действителната власт, но различен път.
свързани новини43492на 30.09.202176461на 29.09.2021
Поредният му гаф надали щеше да си заслужава внимание и прахосване на думи, в случай че не беше следващата му безобразна операция. А тя е, че Борисов се криел от борба с него.

Истината обаче е напълно наобратно - Радев се крие от борба на терена на действителната власт с най-големия си комплекс и боязън - държавникът Бойко Борисов. Скрие се от него зад лустросаната усмивка на двойния жител и закононарушител Кирил Петков-Канадеца, който самият Радев с цената на тъпчене на Конституцията на България внедри в политическия живот на България като щит против Борисов. За да му направи партия и да бъде водач вместо него.

Защото пенсионерът от армията го е боязън самичък да излезе на терена на същинската борба в една парламентарна република като България - терена на законодателната и изпълнителната власт, на ръководството на съдбините на страната и на отговорността за бъдещето й.
свързани новини79789на 24.09.2021
Ето това е криене и боязън! И Борисов в никакъв случай не се е крил от тази борба. Затова Радев го е боязън и знае, че в никакъв случай няма да бъде водач и общественик като него. Затова пусна в тази борба двоен жител, роден и израснал в непозната страна. А той се скри.

Борисов пък за следващ път излиза напред като военачалник на партията си да носи най-голямата отговорност, от която Радев бяга и за това желае да си остане единствено на " Дондуков " 2 - да няма отговорности, а единствено ескорти и лимузини, безвъзмездни резиденции и роклички, пътувания с жена му по екскурзийки на държавна облага, в случай че някъде се излъжат да го поканят.

Това е равнището на уплашения пенсионер, който е дотолкоз наясно с неспособността си да ръководи, че не смее и да намерения за влизане в действителната власт. И по-добре, тъй като за последните 5 месеца, откогато тя е еднолично негова, българите усетиха тъкмо какъв брой несръчен е - и по джоба си, и по сметките си, и по здравето си. Затова дано се крие зад Кирил Петков и да си знае мястото - манекенстване и декламацията на наизустени популистки речи.

Докато не бъде най-накрая преместен от свободен българин, който знае за какво е основана позицията на президент и по какъв начин да я извърши със наличие. Има вяра, че това е проф. Анастас Герджиков и по тази причина и самият Радев не смее да каже и една дума против изтъкнатия ерудит, приет от академичната общественост в целия свят. Не му е на равнището, и в никакъв случай няма да бъде. Не е на равнището и на Борисов като общественик, и в никакъв случай няма да бъде. Защото самичък бяга и се крие от тази борба.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР