Той е професор в Пекинския университет, директор на Центъра за

...
Той е професор в Пекинския университет, директор на Центъра за
Коментари Харесай

Русия ще изгуби войната в Украйна, смята известен китайски учен

Той е професор в Пекинския университет, шеф на Центъра за съветски и централноазиатски проучвания към университета Фудан и някогашен участник в Кремълския интернационален спорен клуб „ Валдай ” (valdaiclub.com). Като посетител учител е водил едногодишни курсове в Московския държавен университет и в Славянския теоретичен институт към Университета Хокайдо в Япония.

The Economis tцитира посочените от проф. Юджун четири фактора, които ще трансфорат във крушение „ специфичната военна интервенция ” на Владимир Путин. Първият фактор е мощната опозиция и национално единение на украинците. Вторият е интернационалната поддръжка за Украйна, която макар прочут спад остава забележителна. Третият фактор проф. Юджун назовава природа на актуалната война, която зависи от индустриалната мощност и системите за командване, надзор, връзки и разузнаване, където Русия изостава.

Последният фактор е нереалистичната информация, в това число разследваща, която се сервира на съветският президент и най-близкото му обграждане – обстановка, развила се поради дългата тирания на Владимир Путин. Допълнително утежняващо събитие е, че на най-високо равнище в Кремъл...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР