Бойко Борисов пристига във Варна в сряда вечерта,но вече задейства

...
Бойко Борисов пристига във Варна в сряда вечерта,но вече задейства
Коментари Харесай

Борисов печели балотажа, Портних кмет? „Бизнес-партии“ дават рамо ГЕРБ. 


Бойко Борисов идва във Варна в сряда вечерта,но към този момент задейства машината за избори на ГЕРБ и ще завоюва балотажа във Варна, Иван Портних още веднъж ще е кмет, обявиха изборджии.

Цигарен необут от СИК, бизнес сътрудник на ББ от 90-те, дойде във Варна, както писахме, за поддръжка на Портних.

Румен Николов-Пашата, някогашен другар на Бойко Борисов, Митко Каратиста и изборджии на Делян Пеевски също са в морската столица. 

Евродепутатът Емил Радев и Красен Кралев, близки до авторитетни бизнесмени във Варна, ще са мотори на предизборната акция на Иван Портних за балотажа.

Според изборджии Борисов се е обадил на водачи на огромния бизнес в морската столица, с цел да поддържат Портних на втория тур.

Местна коалиция „ Български гласъ “, с лидер на листата Светлан Златев, която получи доста мощен избор за общински съветници, ще поддържа на макс Иван Портних.

„ Земеделски съюз Ал. Стамболийски “, локална коалиция, с лидер на листата Христо Атанасов, свързвана с авторитетния предприемач Ангел Дерменджиев, с много мощен избор за Общинския съвет, също щяла да поддържа досегашния кмет на града, само че може да не е толкоз мощно като „ Български гласъ “.

„ Левицата “ с изборджийски фронтмен Иван Иванов, която имаше кандидат-кмет на първия тур – Мария Тодорова, и получи 3 600 грласа за Общинския съвет, ще се включи в акцията на Иван Портних.

Движение за права и свободи, което взе повече от 5 000 гласа за кандидатската листа за общински съветници, и даде поддръжка още на първия тур, само че не на макс, ще е на 100% за Иван Портних, а Делян Пеевски ще прибави корпоративен избор, по тази причина изб o рджиите му са във Варна.

„ Алтернативата на жителите “ ще взе участие 100% на балотажа за подкрепа на Людмила Колева-Маринова, кандидат-кмет на ГЕРБ за район „ Приморски “, чийто избор от „ Алтернативата “ ще се насочи вероятно към Портних.

„ Алтернативата “ в „ Младост “ на 100% ще подкрепи кандидат-клета си Христо Христов, чийто избор ще е за Благомир Коцев. Така че се заформя „ различно “ фифти-фифти. 

„ Възраждане “ в „ Младост “ също поддържа Христов и вотът ще отиде за Коцев, а ПП-ДБ дава рамо на досегашния кмет на региона против Ресто за Благомир Коцев от Христо Христов.

Българска социалистическа партия, „ Български напредък “ и МК „ Партия на зелените “ ще дадат рамо на Благомир Коцев за втория тур.

Иван Портних ще получи поддръжка с изключение на от „ бизнес-партиите “, Левицата и Движение за права и свободи и от Съюз на демократичните сили, Има Такъв Народ и „ Възраждане “, само че партията на Костадин Костадинов евентуално ще прибави избор и за Благомир Коцев с подкрепата кандидат-кмета си за „ Младост “ Людмил Бучев за Христо Христов.

Според изборджии шансът на Благомир Коцев за победа на балотажа е най-вече висока изборна интензивност и вълна от поддръжка от негласували на първия тур, които да изискат нов кмет.

Както, несъмнено, мобилизирне на 100% на партийния избор на ПП-ДБ и включване на Даниел Лорер на макс в акцията с финансов запас за „ мрежов избор “.

bgsniper.com 
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР