Бойко Борисов похвали ГЕРБ за представянето на изборите, но се

...
Бойко Борисов похвали ГЕРБ за представянето на изборите, но се
Коментари Харесай

Борисов обеща чистка в ГЕРБ за победените от БСП

Бойко Борисов похвали ГЕРБ за представянето на изборите, само че се закани да извърши тотална чистка в организациите, които са позволили да бъдат победени от Българска социалистическа партия. Премиерът направи изказването си ов Брюксел, където взе участие в неофициална среща на евролидерите.

" Сред работещите, младите, интелигенцията сме водещи..Губим от Българска социалистическа партия при над 60-годишните и ниско интелигентните. 21 области против 3 са тъкмо 7 пъти. Това е като оценка за изборите. В идващите дни ще кажем какво вършим.

Дори и в тези три области, където губим, в градовете, в сърцете, печелим. Няколко организации или ще ги разформировам, или ще ги върша отначало. В Добрич и Плевен ще шетам всичко до корен.

Когато победиш, може да замълчиш, когато си надвит, би трябвало да приказваш.  Аз имам правила. Никога не се надсмивай на победения. Не го ритай, а му подай ръка, сподели той ", съобщи още Борисов. 

" Няма по какъв начин социологическите организации да са засичали преднина за Българска социалистическа партия. Това са 7 %! Видя се къде са отишли парите за медии, социолози и политолози. Резултатите на ГЕРБ са доста положителни в положението, в което влязохме в акцията ", сподели още Борисов. 

Той отхвърли да разяснява подадената оставка на Корнелия Нинова като водач на Българска социалистическа партия, тъй като не се месел в работата на другите партии.  

" Давал съм оставка, когато съм виждал, че ръководството би трябвало да бъде преструктурирано. Това е персонално решение на Българска социалистическа партия.

За мен е значимо, че през днешния ден в Брюксел се разясняваше, че ГЕРБ сме победили водача на Евроейските социалисти в България в пряг дуел ", добави министър председателят. 

Той разяснява и договарянията за новия началник на Еврокомисията, който вървят сега.

" Не чакам решения през днешния ден. Ние като позиция на Европейската национална партия сме твърдо зад Манфред Вебер. За него работихме. Ние сме порядъчен член на партията и нямаме никакви съмнения и опозиции. ", изясни Борисов.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР