Бойко Борисов нарежда да се спрат някакви сделки, което означава,

...
Бойко Борисов нарежда да се спрат някакви сделки, което означава,
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Бойко Борисов прави помен с чужда пита

„ Бойко Борисов подрежда да се спрат някакви покупко-продажби, което значи, че подрежда да се пуснат тези покупко-продажби. Свидетели сме на едноличния режим на Борисов ”. Това разгласи в предаването „ Тази заран ” ген. Атанас Атанасов, ръководител на ДСБ.

По думите му в България явно има доста пари, откакто се раздават такива дарове като този на Георги Гергов – 43 млн. лева по договорка за парцел във Варна.

Според Атанасов по този метод министър председателят и водач на ДСБ Бойко Борисов си купува въздействие в „ така наречен съпротива ” в Българска социалистическа партия. Тя по тази причина тази съпротива е бутафорна, посочи водачът на ДСБ.

„ Вижда се, че Борисов с непозната пита помен прави. С наши пари си купува въздействие в опозицията Борисов не обича огледалата. На 10 октомври Борисов се скара на българите, извика посланиците и сред тези две събития реши да даде парите на Гергов ”, разяснява още ген. Атанасов.

Относно реакцията след убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова в Русе той счита, че непознатите медии са съобщили просто, че това (бел. ред. – ликвидиране на журналист) може да се случи в България.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР