Бойко Борисов и Ангела Меркел направиха нещо, което всички очакваха. Министър-председателят

...
Бойко Борисов и Ангела Меркел направиха нещо, което всички очакваха. Министър-председателят
Коментари Харесай

Сбогом между Борисов и Меркел

Бойко Борисов и Ангела Меркел направиха нещо, което всички чакаха. Министър-председателят в оставка на България и канцлерът на Федерална Република Германия разговаряха по телефона, оповестиха от държавната осведомителна работа.

Те  взаимно си благодариха за извънредно положителното съдействие през миналите години, което способства доста за задълбочаването на двустранните връзки сред България и Германия и за развиването на тяхното европейско и евроатлантическо партньорство. Борисов и Меркел са двамата най-дългогодишни членове на Европейския съвет. 

Министър-председателят Бойко Борисов посочи, че и двамата с канцлера Меркел споделят проевропейските полезности и държат на европейската взаимност. „ Затова се поддържаме в Европейски Съюз и постоянно сме имали пълностоен разговор “, добави Борисов.

В края на диалога министър председателят Бойко Борисов обърна внимание, че България се оправя сполучливо с пандемията и изрази очакване повече немски туристи да посетят страната ни през актуалната година, написа Novini,bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР