Бойко Борисов е с излязъл скъсан вътрешен менискус, при който

...
Бойко Борисов е с излязъл скъсан вътрешен менискус, при който
Коментари Харесай

Близки до Борисов с мрачна прогноза за състоянието му

Бойко Борисов е с излязъл разкъсан вътрешен менискус, при който се трият в кост в кост и може да се наложи изкуствена става. Това оповестява " Труд ", базирайки се на близки до водача на ГЕРБ.

По-рано през днешния ден следобяд министър председателят в оставка дойде в " Пирогов " в спортно облекло. Там е минал ядрено-магнитен резонанс и беше опериран в друга болница. Травмата е получена, откакто отново си е контузил коляното на футбол. В лечебното заведение открили костномозъчен едем, скъсани предни и задни костни връзки.

Посъветвали го да си направи интервенция и той е влезнал в друга столична болница. Засега му махат единствено менискуса, който е леко закъсан. Затова може да се наложи изкуствена става.

При предходните спортни контузии на Борисов бяха осъществени интервенции в " Софиямед " от водещия експерт в колянната хирургия доцент доктор Антони Георгиев. Днет лекарят още веднъж се е притекъл на Борисов. "

Г-н Борисов се възвръща след артроскопската намеса и ще остане под наблюдаване “, разяснява доцент Георгиев.

Утре в 13 часа президентът Румен Радев ще връчи на ГЕРБ първия мандат за сформиране на държавно управление, а в сряда Бойко Борисов трябваше да се яви на първо чуване в 45-ото Народно заседание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР