Бойко Борисов е помолил президента Румен Радев да забави връчването

...
Бойко Борисов е помолил президента Румен Радев да забави връчването
Коментари Харесай

Бойко си разкри министрите пред Радев: Ако ние с теб сме диктатори, дай Боже още такива!

Бойко Борисов е помолил президента Румен Радев да забави връчването на първия мандат с няколко дни. Това стана ясно от думите на водача на ГЕРБ след консултациите при президента Румен Радев.
„ С няколко дни, в случай че може, въпреки всичко разсъдъкът да надделее във всички нас и да имаме държавно управление “, изясни Борисов.
За закритата част на срещата Борисов описа още, че са разискали бюджета, това, че предходната година са харчени пари от проекта за възобновяване и в този момент би трябвало да се върнат. Президентът е заречен да връчи първия мандат в „ рационален период “, евентуално в идващите дни. „ Но в това време се аргументира: „ Ако продължа да го бавя, ще кажат, че съм деспот “. При което се засмях и споделих: „ Нали аз бях? Ако диктаторите в света са като мене и тебе, ние сме страхотни, дай боже на всеки такива “.
Бойко Борисов няма да е номинацията на ГЕРБ-СДС за министър председател, тъй като „ три за благополучие “ му стигат.
„ Половината ми група в Народното събрание са министри. Дето се вика, за 10 минути мога да ги напиша “, разяснява той за проектокабинета на обединението си. Имало няколко разновидността за министър председател – и специалист, и партийна фигура.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР