Бойко Борисов демонстрира високо ниво за игра на политически покер

...
Бойко Борисов демонстрира високо ниво за игра на политически покер
Коментари Харесай

Асен Генов похвали номинацията на Борисов за премиер

Бойко Борисов показва високо равнище за игра на политически покер с номинирането на еврокомисаря Мария Габриел за министър председател, съобщи блогърът Асен Генов пред бТВ.

Според него тя е в профила, с който се обявиха Кирил Петков и Асен Василев – млада и съумяла, добре позиционирана в чужбина.

Ако тя бъде министър председател, доста по-добре би се справила с тежките въпроси за България предвид на престижа, който има в Европа, означи Генов. Той уточни, че Габриел е заместник-председател на ЕНП, както и канцлерът на Австрия Крал Нехамер – страната, с която България има проблем във връзка с участието в Шенген.

„ Този метод на Борисов фактически е на доста високо политическо равнище. Много бих желал да видя с какви причини ПП-ДБ ще откажат. “ – разяснява блогърът.

Той предизвести, че при хипотезата България да влезе в Шенген с държавно управление на Румен Радев крачката до прекосяване към президентска република ще бъде доста по-малка.

Генов е безапелационен, че пред България има огромна национална цел в името на която противоборстващи политически сили да излъчат държавно управление: страната ни да реализира пълноценна интеграция в Европейски Съюз и да бъде предан съдружник в НАТО.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР