Бойко Борисов чете доклада на АДФИ като дявола евангелието. Този

...
Бойко Борисов чете доклада на АДФИ като дявола евангелието. Този
Коментари Харесай

Кирил Петков: Бойко Борисов чете доклада на АДФИ като дявола евангелието

Бойко Борисов чете отчета на АДФИ като дявола евангелието. Този отчет обрисува много съществени проблеми с цялото строителство на „ Хемус”.

Това съобщи министър председателят в оставка Кирил Петков, откакто в границите на днешния ден пристигна ново опълчване сред държавното управление и водача на ГЕРБ, съгласно който директно подчинената на Асен Василев организация не е разкрила никакви нарушавания при търговете за строителство на Автомагистрала „ Хемус “, макар всички обвинявания на служебните държавни управления и държавното управление на Петков.

В отчета, на 19-а страница доста добре се споделя, че ценообразуването е доста надвишено и че законът за публичните поръчки е нарушен, сподели още Петков пред бТВ.

Смених мебелите в Министерския съвет, тъй като тук изглеждаше като един нощен бар. Тези водачи вкарваха боязън в техните депутати. За страдание ще загубим няколко месеца до момента в който стигнем до самостоятелните 121 народни представители, съобщи министър председателят в оставка, отричайки всички изказвания за опити за пазаруване на депутати.

Борисов, Трифонов и Пеевски не могат да схванат, че човек може да има въздействие посредством идея. Нашата борба ще бъде години и тя изисква хора, които в действителност имат вяра в смяната в България, сподели още Кирил Петков. Той бе безапелационен, че Политическа партия няма да пречупи правилата си и няма да вкара задкулисието още веднъж.

Не може да разчитаме на нито един народен представител, който в 5 часа следобяд ще тича при господин Борисов и ще го пита за неговото мнение. Появиха се доста политически брокери. Ние търсим единствено съидейници, счита Кирил Петков. Той даде поръчка, че след идващите избори в Народното събрание няма да има технократски депутати.

Това, че не успяхме да достигнем до 121 депутати е най-голямото доказателство, че не сме правили никаква търговия, сподели още той.

Поставям си оценка 5 за справяне в рецесията, сподели министър-председателят в оставка и добави: Да, в магазина е по-скъпо, да, неприятно е. само че в случай че ние бяхме дали 8 милиарда в ръцете на компании, а не на пенсионерите, на младите фамилии, щеше да бъде доста по-страшно.

Газът, който ще потече по гръцката връзка е три пъти по-евтин от този на „ Газпром”. По „ Турски поток” нито една газова молекула няма да тече. Това, че успяхме за 6 месеца да довършим гръцката връзка беше невиждан триумф. За страдание, политическата рецесия ни прави не положителни договарящи, само че постигнатото е много положително, разяснява още Петков.

През зимата газ ще има, безапелационен бе Кирил Петков, без значение кой ще ръководи.

По думите му Северна Македония е била като мъгла за похищение на внимание.

Докато се опитваха да вземат едни средства в АПИ и в „ Автомагистрали”, с цел да отвличат обществото внимание. Френското предложение беше невиждано положително. Северна Македония, в случай че желае да се развива, европейският път е единствен. Мисля, че крайният резултат на българската дипломация е оценка 5.50, съобщи още Петков. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР