Боят е продължил и по улиците на Кюстендил. Едната група

...
Боят е продължил и по улиците на Кюстендил. Едната група
Коментари Харесай

Мвр На Крак! Ето Кой Е Издирваният За Зловещото Убийство В Кюстендил!

Боят е траял и по улиците на Кюстендил. Едната група е от ромския квартал " Изток ". Освен хладно оръжие, участниците в багра са употребявали и павета и остри предмети.

" Причината за сбиването е използването на алкохол от един от участниците в спора. Не можем да приказваме за зародило напрежение вследствие на етнически въпроси ", сподели окръжният прокурор Камелия Стефанова.

До момента са арестувани 8 души. Свалят се записи от всички камери към заведението. Сред арестуваните има и престъпно проявени. Иззет е един газов револвер, който обаче не е употребен.

Трима от потърпевшите остават за лекуване в кюстендилската болница, а един е превозен в " Пирогов ". Той е с тежка черепно-мозъчна контузия и кръвоизлив в мозъка.

Пред хирургичното поделение на кюстендилската болница незабавно се събраха десетки роми от кв. " Изток ", с цел да схванат кои са ранените им съкварталци. Появиха се и двамата братя Сашо и Стоян Игови от известния ромски клан Гольовците, съобщи БНР. По неофициална информация точно мъже от тази фамилия са в основата на всеобщия пердах.

Нощният клуб " Иридиум " ще бъде подробно тестван от всички институции дали има някакви нарушавания в работата му.

Оперативно-следствена група и криминалисти вършат оглед на мястото на сбиването, което е траяло и в региона на джамията " Ахмед бей " и към кооперативния пазар. Работата по случая продължава.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР