Бояна Генова до скоро ни беше позната с ролята си

...
Бояна Генова до скоро ни беше позната с ролята си
Коментари Харесай

Бояна Генова блести и в ''Игри на волята''! Каква е тайната на супер формата ѝ?

Бояна Генова до скоро ни беше позната с ролята си в сериала " София - Ден и нощ ". Вече я гледаме в " Игри на волята ", където впечатлява с физическата си издръжливост.

От любознание разгледахме Instagram профила ѝ, с цел да разберем по какъв начин съумява едно такова нежно момиче да устоя 2 седмици на апетит под жарките лъчи на лятното слънце и без никакви хигиенични условия.

В поредност от въпроси и отговори от почитателите си Бояна разкрива, че в действителност е на 98% веган. 

Преди години е пробвала да съблюдава Великденския пост и оттогава ѝ се трансформирало отношението към храните от скотски генезис. Към момента ѝ е тежко от месо, а млечните артикули ѝ нервират стомаха. 

Въпреки съвършената си форма обаче Бояна не тренира всеки ден. 

Бояна признава, че приема и добавки. Те обаче са магнезий, витамин Е, както и такива за изгаряне на мазнини - L-carnitine и Fat Burner. 

Сред въпросите от почитателите ѝ имаше и такива за " Игри на волята ". На въпрос дали и с кого е останала другар и след фотосите, Бояна признава, че това са най-вече хората от нейното племе - Славяните. 

Самата Бояна е сгодена и не наподобява да се е трансформирало нищо след " Игри на волята ", макар нападките на плеймейтката Маршешка, че е прекомерно близка с мъжете от племето.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР