Боян Чуков, ФейсбукОбединяването на военното разузнаване със сегашното външно е

...
Боян Чуков, ФейсбукОбединяването на военното разузнаване със сегашното външно е
Коментари Харесай

Боян Чуков: Сливането на военното и външното разузнаване е поредна крачка към закриване на държавата

Боян Чуков, Facebook

Обединяването на военното разузнаване със настоящето външно е следващата крачка към закриването на българската страна. Специалните служби са най-чуствителната част от страната, от националната сигурност.

Посочването на Германия като образец за една обединена разследваща работа е ослепителен образец за професионална неначетеност в региона на специалите служби. Всяка страна построява своите разследващи служби за доста дълъг интервал от време. Това са десетилетия, епохи.

Всяка страна си има своя национална специфичност в построяването на своите разследващи служби. Даването на „ подобаващи “ образци за нашата безконечна обстановка с непознати страни е политически нечистоплътно.

След измененията Българска комунистическа партия целеустремено разруши българските специфични служби. Последните 30-на години българското разузнаване се разрушава целеустремено от ръководещите и му се пречи да се развива кадрово.

Естествено, в общественото пространство виреят голям брой „ потребни идиоти “, които оказват неуморно подпомагане за разрухата със своите малоумни разсъждения.

Разузнавателните служби не могат да бъдат поле за вътрешнопартийни боричкания. Професионалистите в България се броят на пръсти и не би трябвало да се партизират.

Разузнавателните обекти на военното и външното разузнаване не са едни и същи.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР