Боян Чуков, ФейсбукБиомасата продължава да говори за някаква идеална демокрация

...
Боян Чуков, ФейсбукБиомасата продължава да говори за някаква идеална демокрация
Коментари Харесай

Боян Чуков: Днешните грантаджии отдавна изпразниха от съдържание понятието демокрация

Боян Чуков, Facebook

Биомасата продължава да приказва за някаква идеална народна власт по света. Даже дава образци!

Човек би трябвало да е заседнал до гуша в блатото на " международната народна власт " и да живее във виртуален свят. И изобщо да не дружи със личната си глава.

Къде е тази " народна власт " за образец, че не се вижда на никое място по света. Понятието " народна власт " от дълго време се изпразни от наличието, което разказват днешните грантаджии.

И наличието го изпразниха най-много тези, дето проглушиха ушите на всички за битката за " тяхната " народна власт, построена на евроатлантически правила.

Да не би инцидентно Джо Байдън да бе определен по либерален метод преди време. Да не би в " най-голямата народна власт " в света - Индия, където има към момента кастово общество, е образцова демокрацията. Да не би в Япония, където над 30 години господства една и съща партия, има народна власт?

Днешната " народна власт " е кухо факсимиле, което се размахва в световните медии като бостанско чучело, когато би трябвало да се вземат решение геостратегически задания посредством цветни революции или с военна бухалка и " хуманни бомби ".

Това е.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР