Бой с брадви вдигна на крак полицаи и спешни медици

...
Бой с брадви вдигна на крак полицаи и спешни медици
Коментари Харесай

От последните минути! Бой с брадви и вили във врачанско село, 7 патрулки и 5 линейки са на терен /снимки/

Бой с брадви подвигна на крайник служители на реда и незабавни медици от Врачанско, видя единствено кореспондент на организация BulNews.
Случаят е от преди минути, в мездренското село Брусен. По първична информация брат и сестра роми брали липов цвят и отишли да го предадат в локален завод за преправка на билки, в който работят роми от Роман. Мъжът и дамата имали спогодба с купувачите за избрана цена, само че когато пристигнали, един от тях им споделил, че ще вземе липата за 20 лв. по-малко от контрактуваното, защото имали остаряла препирня за прасе. Така се стигнало до скандал. Словесната борба прераснала в пердах, при което единият от купувачите извадил секира, блъснал с нея 30-годишния ром от Брусен в региона на гърба и той паднал на земята. Мъжът замахнал повторно с манарата към главата на падналия на земята, при което сестрата на ранения се пробвала да го защищити и брадвата отсекла два от пръстите ѝ на едната ръка.
Пострадалите незабавно се обадили на свои родственици от Брусен, които минути по-късно пристигнали на адреса въоръжени с вили и почнал нечовечен пердах сред двата цигански тима.
Свидетели на кървавата кавга подали сигнал на незабавния телефон 112. Към адреса били изпратени екипи на полицията и 3 коли за спешна помощ, които да транспортират до Спешното в Мездра ранените. Минути по-късно обаче са извикани още 2 коли за спешна помощ, защото поради кървавите гледки е имало припаднали хора.
Заради жестокия побой са арестувани четирима в районното ръководство на Мездра.
В момента на мястото има 7 патрулки и ситуацията към този момент е спокойна. Целият регион е отцепен с ленти от полицията, като на мястото работи група от Мездра, която би трябвало да обясни аргументите за кървавия екшън.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР