Бой на плажа в Слънчев бряг между спасители и туристи.

...
Бой на плажа в Слънчев бряг между спасители и туристи.
Коментари Харесай

Изясняват се причините за сбиването на плажа

Бой на плажа в Слънчев бряг сред спасители и туристи. Причината - противоречие на летовниците да се съобразят с вдигнатия сигнален байрак и възбраната за влизане в бурното море. Клипове със скандалните фрагменти се появиха в интернет. Инцидентът става на Южния плаж в Слънчев бряг. Летовници не спазили възбраните на млада спасителка и влезнали в морето.



В един миг сътрудника влезе, отиде до тях и стартира да им свири, а те започнаха да го блъскат, мъж и жена бяха, излязоха на брега, започнаха да ни наскърбяват, че сме идиоти, да ни целят с пясък, изясни спасителят Добромира Петкова.

Клипът е изпратен от поляци, които описват, че са пребити от спасителите.

Пострадалият ни избавител, който беше с пясък в очите от туристка, лекуваме го сега, от другите туристи няма никой потърпевш, съобщи лекарят на плажа доктор Наталия Димитрова.

Туристи, които са станали очевидци на случката, също описаха за случая.

Имаше малко недоразумение, само че беше излишно, тъй като спасителите им избавиха живота. Аз мисля, че спасителите си вършеха работата. Хората би трябвало да случат спасителите, когато те свирят и им споделят да излязат от водата, съобщи туристката от Ирландия Линда.

Не укорявам спасителите, извънредно съответно се държаха. 30 минути преди случая имаше удавник. Спасителят съответно го извади, избави момчето, след към 30-40 минути се случи различен случай, при който баба и дядо напористи влизаха в морето, на няколко пъти ги помоли да излязат със сигнал на свирката им сподели да изоставен, те отхвърлиха, след което дядото прояви експанзия, блъсна спасителя и надлежно и той му отвърна и по този начин, описа Габриела Станкова.

Малко по-рано през няколко поста трима молдовци наскърбяват спасителите.

И все пак, същите тези спасители, които са били на диалект казано " замеряни " с тези жестове и обиди, същите те влизат да оказват помощ на попадналите минути по-късно жители, само че за жалост съумяват двама от трима да спасят и един е приключил с съдбовен край, изясни шефът на водноспасителната работа на плажа в Слънчев бряг Иван Георгиев.

От полицията оповестиха, че чакат медицински свидетелства от забърканите поляци и че казусът е предаден на Районната прокуратура в Несебър.

Министерство на вътрешните работи работят по случая, и ще изчакаме да забележим те с какво мнение ще излязат, аз персонално считам, че всяка форма на принуждение не може да съществува в едно изречение с туризъм, изясни служебният министър на туризма Илин Димитров.

От BTV не съумяха да се свържат с туристите от клипа, а министърът ще направи инспекция на място. Концесионерът на плажа насочи зов към всички туристи да бъдат виновни и дисциплинирани, по време на почивката си.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР