Ботошани победи с 2:0 като гост УТА Арад в среща

...
Ботошани победи с 2:0 като гост УТА Арад в среща
Коментари Харесай

Отборът на Антони Иванов с нова победа в плейофите

Ботошани победи с 2:0 като посетител УТА Арад в среща от плейофната група на застрашените от изпадане в румънското състезание. Антони Иванов беше титуляр и игра цялостен мач за Ботошани, а тимът му записа скъп триумф, с който излезе на 3-то място в класирането. И двата гола за отбора на Флавиус Стойкан означи Себастиан Майлат.

Гостите бяха по-добри през цялото време, а отбраната на УТА Арад позволи доста неточности. При една от тях топката беше изчистена на крайници на Майлат и звездата на Ботошани откри резултата в 11-ата минута. В 35-ата още веднъж Майлат шутира от границата на наказателното поле, а стражът на домакините Данило Кучер не се намеси добре и разреши на топката да премине голлинията. През второто полувреме за УТА Арад се появи някогашният ас на Лудогорец Клаудиу Кешерю.

В различен мач от кръга У Крайова 1948 и Волунтари направиха зрелищно 3:3. Домакините резервираха лидерската си позиция в групата с 27 точки, колкото има и Петролул (Плоещ) на Георги Пашов. Волунтари пък заема 5-то място с 23 точки.

Ясин Бахаса (22`) и Аурелиан Читу (54`) дадоха задатък на У Крайова 1948, само че Насер Алижи понижи в 66-ата минута. Хуан Бауса вкара трети гол за домакините, преди ветеранът Адам Немец да върне интригата. Точката на Волунтари донесе Даниел Флореа в 82-ата минута.

Снимки: prosport.ro
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР