Ботевградският бизнесмен Васил Коцев, сочен от прокуратурата като връзка между

...
Ботевградският бизнесмен Васил Коцев, сочен от прокуратурата като връзка между
Коментари Харесай

Нароченият син на Красимир Живков: Не познавам Бобокови

Ботевградският предприемач Васил Коцев, апетитен от прокуратурата като връзка сред обвинените братя Бобокови и някогашния зам.-министър на околната среда Красимир Живков в аферата с отпадъците от батерии, описа пред Mediapool много по-различна версия от тази на главния очевидец на обвиняването Васил Богданов, някогашен дълготраен началник в забърканата в тази ситуация компания " Монбат Рисайклинг ".

43-годишният Коцев отхвърли да е наследник на 56-годишния Красимир Живков, като какъвто го е описал Богданов в публикуваните от прокуратурата негови свидетелски показания. Каза, че познава незадълбочено Живков, защото и двамата са от Ботевград и като всички в дребните градове спазвали правилото да се поздравяват. Никога не се бил виждал с Атанас или Пламен Бобокови, не познавал и другите задържани по случая.

Васил Коцев сподели, че измежду всички изброени е имал длъжностен контакт само с Богданов. Това се е случило около една единствена договорка на някогашната му към този момент компанията " Глобъл Ресайклинг " с " Монбат Рисайклинг " за боклук, който Коцев и чешка компания желали да употребяват за пробно произвеждане на гориво.

" Монбат Рисайклинг " е дъщерна компания на притежаваната от братя Бобокови " Монбат ", която е измежду най-големите европейски производители на батерии.

" От всички, които прокуратурата разгласи като забъркани, не познавам никого. Може да се каже, че познавам по-добре единствено Богданов ", сподели Коцев пред Mediapool.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР