"Ботев" /Враца/ победи "Царско село" с 1:0 в двубой от

...
"Ботев" /Враца/ победи "Царско село" с 1:0 в двубой от
Коментари Харесай

Ботев /Враца/ оглави еднолично Втора лига след победа над Царско село, Кристиян Григоров отново герой за врачани

"Ботев " /Враца/ победи "Царско село " с 1:0 в дуел от 9-ти кръг на Втора професионална футболна лига и е новият водач в класирането. Срещата стартира много жестоко от страна и на двата тима. До 20-та минута основният арбитър сподели 3 жълти картона, а имаше учредения за най-малко още толкоз. През цялата първа част се водеше здрава борба в средата на терена и играта беше накъсвана от голям брой нарушавания. В 30-та минута Борислав Борисов се откъсваше от отбраната на гостите и беще арестуван за фланелката, а това провокира бурна реакция от страна на почитателите и щаба на "Ботев " /Враца/.
Футболът през втората част стана по-приятен за гледане. "Царско село " сътвори две рискове посредством централния си нападател Диков. "Ботев " отговори с отдалечен шут на Спас Георгиев, минал на метър от страничната гледа и лек удар на Боби Борисов, който не затрудни вратаря на гостите. В 72-та минута се стигна до най-хубавото състояние за врачани. Борисов излезе на стрелкова позиция, само че изстрелът му беше избавен от вратаря на гостите. От последвалия ъглов удар Кристиян Григоров беше най-съобразителен и се разписа с глава за 1:0 в интерес на домакините. В 84-та минута Николай Кръстев направи необикновено избавяне след удар с глава на състезател на "Царско село ". До края на срещата "Ботев " /Враца/ удържа задатъка си и както в мача с "Литекс " Кристиян Григоров донесе успеха за играчите на Сашо Ангелов.
"Ботев " /Враца/ оглавява еднолично Втора лига с 20 точки, втори остава "Локомотив " /София/ с 19 точки, а "Царско село " изпада до 3-та позиция със 18 точки.
За "Ботев " /Враца/ излязоха: Кръстев, Фиданин, Борисов, Гаджев, Стоев, Михайлов /к/, Харизанов, Григоров, Альошев, Георгиев, Чаворски.
За "Царско село " започнаха: Димитров, Марио Петков, Димов, Хашев, Смилков, Даскалов, Петков, Карабельов, Диков, Коруджиев, Павел Петков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР