Ботев Враца победи Септември София с 4:1 в среща от

...
Ботев Враца победи Септември София с 4:1 в среща от
Коментари Харесай

"Ботев" Враца удари 4 пъти "Септември". Божинов с комичен гол

" Ботев " Враца победи " Септември " София с 4:1 в среща от 17-ия кръг на Първа професионална футболна лига. Звездата на домакините Валери Божинов означи своя гол номер 6 в шампионата и откри резултата по смешен метод, с който зарадва и развесели агитката от Враца.

След успеха " Ботев " Враца се изкачи на 6-о място в класирането, а " Септември " остава предпоследен с 10 точки.

Срещата изненадващо стартира с напън на гостите от София, като Крис Гади стреля, само че топката се отби от гредата и излезе в навън. За сметка на това домакините дадоха отговор с попадение. След центриране в наказателното поле, Божинов понечи да засече с глава, само че вместо това топката се отби от крайници му и влезе в мрежата на противниците.

Това даде подтик в играта на врачани. Две минути по-късно, при нова офанзива на " Ботев ", футболистите на " Септември " направиха неточност в отбрана, а Дарко Глишик си вкара автогол.

Столичани въпреки всичко понижиха изоставането си, откакто Крис Гади означи попадение малко преди края на първото полувреме.

В 56-ата минута Данел Генов направи резултата 3:1 с шут от отдалеченост.

Двата отбора останаха с по 10 футболисти на терена, откакто Йордан Апостолов и Асен Чандъров се сдърпаха. Реферът Никола Попов им сподели червени картони в 62-ата минута.

Крайното 4:1 се оформи след гол на Емил Стоев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР