Ботев (Враца) победи Монтана с 1:0 в дербито на Северозапада

...
Ботев (Враца) победи Монтана с 1:0 в дербито на Северозапада
Коментари Харесай

Ботев Враца спечели дербито на Северозапада

Ботев (Враца) победи Монтана с 1:0 в дербито на Северозапада от 29-ия кръг на efbet лига. Срещата стартира чудесно за гостите и след четвърт час Монтана пропусна единствената чиста опция, само че Сергей Георгиев не се възползва.

Минути по-късно монтанчани имаха искания за дузпа за игра с ръка на Самия Аясс, само че Железов подмина ситуацията. Ботев пропиля единствения си по-добър късмет в средата на полувремето, само че Бабунски стреля неопределено.

Пет минути преди края на първата част Монтана остана с човек по-малко, откакто Тони Тасев беше предизвестен за имитация към съдията, а малко по-късно и изпъден за удар без топка.

С човек по-малко Ботев опита напън в първите минути на втората част, само че не доближи до прецизен удар.

В 57-ата минута резервата Юлиан Ненов удари страничната греда на гостите, а няколко минути по-късно врачани поведоха в резултата с попадение на Даниел Генов (1:0). До края Монтана опита да притисне противника си, само че резултатът остана неизменен.

Успехът разреши на Ботев (Враца) краткотрайно да застане на избавителното 11-о място в класирането с точка задатък пред Славия, като " белите " гостуват на Етър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР