Ботев (Враца) победи като домакин Локомотив (София) с 2:1 в

...
Ботев (Враца) победи като домакин Локомотив (София) с 2:1 в
Коментари Харесай

И Ботев Враца тресна Локо Сф

Ботев (Враца) победи като хазаин Локомотив (София) с 2:1 в първа среща от 29-ия кръг на Първа лига по футбол. Даниел Генов и Браян Переа се разписаха за врачани, а Димо Бакалов вкара почетното попадение за гостите.

Така футболистите водени от Даниел Моралес се изкачиха на 11-та позиция с 28 точки, а Локомотив остава 9-ти с 37 пункта.

Още в 4-ата минута Ботев Враца сътвори забавна обстановка. Изстрел на Даниел Генов рикошира и заблуди Александър Любенов, само че топката излезе в корнер. В 21-ата минута Генов насочи удар от границата на наказателното поле, който не остави късмет на Любенов и резултатът бе открит.

В 39-ата минута Браян Переа беше съборен при единоборство в наказателното поле, за което съдията Кристиян Колев отсъди дузпа. Потърпевшият застана зад топката и не сгреши за 2:0.

Девет минути след подновяването на играта гостите от Локомотив върнаха едно пападение. След неразчетено излизане Красимир Костов събори Карлос Франса в наказателното поле и беше отсъден углавен удар. Димо Бакалов застана зад топката с лека доза шанс бе прецизен.

Само две минути по-късно изстрел от разстояние на Краси Милошев топката срещна горната греда на вратата на Ботев.

В 75-ата минута и Момчил Цветанов от състава на домакините с красиво осъществяване прати топката в напречната греда. В края на срещата резервата на Ботев Марко Мажуга бе спрян от Любенов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР