Ботев успя да победи Локомотив в пловдивското дерби с 2:1.

...
Ботев успя да победи Локомотив в пловдивското дерби с 2:1.
Коментари Харесай

Атанас Узунов: Тунчев не трябва да се пипа

Ботев съумя да победи Локомотив в пловдивското дерби с 2:1. " Мач Телеграф " потърси за мнение след срещата някогашния арбитър Атанас Узунов.

" Ако ме питате за съдийството, то беше на високо равнище. Перфектна работа на реферите. В такива мачове има огромно напрежение. Това е дерби и е обикновено да има такова. Срещата стана доста забавна, изключително след пропуснатата дузпа от Димитър Илиев. Бих споделил, че кулминационната точка беше пропускът от бялата точка на Илиев. Това повлия психически и Локомотив се прибра обратно. След това потърсиха равенството, само че не съумяха да стигнат до него. Допуснаха няколко неточности в отбрана и Ботев се възползва от тях.

Не бива да свеждат глави в редиците на Локо. Това е мач, по-късно идва идващият и там гледаш да спечелиш. Трябва да вдигнат главите и да продължат напред. Локомотив беше водещият тим на Пловдив много време към този момент. Всички видяха с каква наслада одобриха успеха почитателите и футболистите на " канарчетата ". Не би трябвало да им натежава на играчите и на треньорите това проваляне. Да подвигат главите и да не престават напред. След сезона ще би трябвало да се направи селекция. Тези играчи са дали доста на Локомотив, както и треньорите. Александър Тунчев и помощниците му не би трябвало да се пипат. Нима Тунчев отиде да бие дузпата? Те би трябвало да бъдат оставени да работят на мира

Усеща се неналичието и на Георги Минчев. На Преслав Боруков му би трябвало време да свикне с ситуацията в тима ", приключи той.
 Зума се застъпи за Митко Илиев: Съдбата изпраща огромни провокации единствено на огромни персони
Зума се застъпи за Митко Илиев: Съдбата изпраща огромни провокации единствено на огромни персони

" Знам по какъв начин се усеща Митко и му смъквам шапка за смелостта да поеме цялата виновност за загубата "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР