Ботев (Пловдив) ще постави видеостена на стадион Христо Ботев, където

...
Ботев (Пловдив) ще постави видеостена на стадион Христо Ботев, където
Коментари Харесай

Ботев пусна вход свободен за видеостената на Колежа

Ботев (Пловдив) ще сложи видеостена на стадион " Христо Ботев ", където почитателите ще могат да поддържат обичания тим в градското дерби с Локомотив (Пловдив). Дербито с " черно-белите " е в неделя от 18:30ч.
Прочетете още
Входът на събитието ще бъде свободен , като вратите на " Колежа " ще отворят в 17 часа.

30 минути по-рано, към 16:30ч. , рейсът с играчите и треньорския щаб на " канарчетата " ще мине през ул. Богомил до стадион " Христо Ботев " директно преди идването си на " Лаута ".

В неделния ден Ботев и благотворителната огранизация " Нощ на Ангелите " ще продължат акцията за Иви . На входовете на " Колежа " ще бъдат сложени кутии, които преди началото на мача ще бъдат позиционирани и на централната естрада.

До момента събраната сума в акцията за Иви е към 42 000 евро. За лекуването на детенцето са нужни към 70 000 евро, по тази причина ние се обръщаме към Вас, великата " жълто-черна " аудитория, с зов да се включите в акцията.

Работното време на почитател магазина в неделния ден ще бъде от 13:00ч. до края на дуела с " черно-белите ". Касата за закупуване на абонаментни карти ще работи от 11 до 18 часа в неделя.

За всички ботевисти ще бъдат отворени два бара , които се намират в тунелите на централната естрада. От тях " жълто-черните " почитатели ще могат да закупят храни и питиета.

За дребни и огромни разполагаем ще бъде талисманът на клуба - Бенкса , който ще се грижи за настроението преди мача.

За всички искащи ще бъде отворен паркингът на стадион " Христо Ботев " , като цената на входния билет е 10 лв..

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР