Ботев (Пловдив) ще отвори нова страница в неделя и ще

...
Ботев (Пловдив) ще отвори нова страница в неделя и ще
Коментари Харесай

Ботев гласува доверие на Секулич за атаката си срещу Локо

Ботев (Пловдив) ще отвори нова страница в неделя и ще опита да направи по този начин, че да не помни кошмара от предходната акция. Победа в Битката за Пловдив ще даде сериозен подтик на актуализирания състав на канарчетата.

Новият треньор Станислав Генчев опита да избистри титулярен състав по време на контролите. Към подготовката по-късно се причислиха преотстъпените Брахими и Ману, което ще ги извади от стартовата единайсеторка. Същото важи и за Антоан Бароан. Таранът дълго време бе спряган за трансфер в чужбина, като подобен към момента е вероятен. Заради това на върха на офанзивата ще бъде Мартин Секулич. Хърватинът бе със статут на твърда запаса. При Генчев се разсъни и съумя да завоюва доверието на наставника в контролите. Именно той ще е на върха на офанзивата.

Другата смяна на треньора е схемата с четирима в защита. Дълго време предшествениците му залагаха на игра с трима централни бранители. На вратата ще е Хидайет Ханкич, макар привличането на Даниел Кайзер. В халфовата линия ще започва новото попълнение Янис Карабельов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР