Душан Керкез остана доволен от победата на Ботев Пловдив срещу

...
Душан Керкез остана доволен от победата на Ботев Пловдив срещу
Коментари Харесай

Керкез: Днешната победа беше много важна за играчите

Душан Керкез остана удовлетворен от успеха на Ботев Пловдив против Берое с 4:1 в Битката за Тракия.

“Важно е, когато нападателите вкарват, само че целият тим игра добре и му оказа помощ да означи тези попадения. Футболът е отборна игра ”, стартира Керкез.

“Очаквах, че ще е мъчно. Играчите бяха и психолигески долу. Гостуване на Лудогорец, домакинство на ЦСКА. Днешният мач беше доста значим за играчите да видят, че има добър тим, но би трябвало да продължим да работим ”.

“Ако погледнете 90-те минута да, това беше най-хубавото. Играчите работят доста интензивно. Трябва да поздравя и футболисите и треньорския щаб за усърдната работа, но не сме постигнали нищо. Предстоят доста сложни мачове ”, добави наставникът на " канарчетата ". 

“Важно бе, че срещата не бе без почитатели. Виждам какъв брой малко е належащо, с цел да бъдат удовлетворени хората. Искам да благодаря за тази поддръжка през днешния ден. Невероятно е ”.

“Винаги има напражение, когато си в огромен клуб като Ботев. Хората в никакъв случай няма да са удовлетворени и би трябвало всеки мач да се доказваш и да постигаш резултати ”.

“Той е част от тима. Трябва да работи извънредно интензивно, с цел да се потвърждава всеки ден. Всеки ще не помни, че през миналия  сезон той е вкарал доста попадения. Трябва да се доказваш всеки ден. Той го знае. Аз съм тук, с цел да го карам да играе все по-добре. Само като група можем да прогресираме ”.

“Гостуване на ЦСКА 1948. Ще се подготвим добре за един сложен мач против доста добър тим ”, приключи Керкез.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР