Ботев Пловдив представи официално новия си треньор Станислав Генчев. Той

...
Ботев Пловдив представи официално новия си треньор Станислав Генчев. Той
Коментари Харесай

Генчев: Изключително важно е каква селекция ще направим

Ботев Пловдив показа публично новия си треньор Станислав Генчев. Той съобщи, че нито един футболист няма да бъде притеглен без негово единодушие, като също така добави, че има най-вече потребност от централни бранители и бекове. 

Специалистът разкри, че тимът ще се готви в Банско, където ще срещне два румънски тима - Университатя Крайова и Политехника Яш. 

„ Изключително съм благополучен да застана отпред на Ботев Пловдив. За мен е същинска цел. През зимата имахме бегли диалози, само че не се стигна до нищо съответно, за това не се стигна до моето прекосяване, до момента в който в този момент към този момент нещата бяха съществени и стигнахме бързо до съглашение. Целите на тима са да се построи тим, който да е конкурентноспособен на средноевропейските тимове. Ботев Пловдив би трябвало да взе участие в европейските клубни шампионати. Имаме отлична база, отличен стадион и страхотни почитатели “, стартира Станислав Генчев.

„ Изключително значимо е каква селекция ще създадем. Аз като треньор имам вяра, че позицията на старши треньорът е най-важната в клуба. Най-важното нещо на този стадий е да се направи добра селекция. Говорихме за няколко имена с управлението, аз съм споделил своите визии във връзка с селекцията и съм показал условията. Имаме съгласие и работим по листата. За нас е значимо да притеглим новите попълнения колкото се може по-рано. Във всяка линия се нуждаем от нови хора, най-искряща потребност имаме от централни бранители и бекове. За Галин Иванов научих от медиите, че го желаеме. Много го почитам, само че не влиза в моите проекти за селекция. На този стадий няма късмет за завръщане на Тодор Неделев “, разяснява Станислав Генчев.

„ Разговорите ги водих непосредствено с господин Зингаревич, водихме диалози и се разбрахме мъжки. Без мое единодушие нито един футболист няма да подпише контракт с Ботев Пловдив. Старши треньорът носи отговорност кой футболист ще играе и какъв брой ще играе. Всичко ще зависи от това, което играчите създадат по време на подготвителния развой “, сподели още той.

„ Стълбът, на който Ботев Пловдив се крепи, е детско-юношеската школа, както и школата. Трябва да се създадем един прекрасен микс и българи и чужденци. Имахме няколко диалози по какъв начин ще се води подготовката на дубъла. Ще се опитам да интегрирам няколко момчета в първия тим. В другиден отпътуваме за Банско – там ще водим подготовка. Имаме две планувани контроли с Университата Крайова и Политехника Яш.

„ Лесни мачове няма. Ще бъде значимо по какъв начин сме работили и по какъв начин сме се подготвили. Днес се събираме за първа подготовка. С всеки футболист ще има самостоятелен диалог, с цел да почистим проблемите, които Ботев Пловдив има. Това, което беше предходната година не е присъщо за тим като Ботев Пловдив “, съобщи новият старши треньор.

„ Няма сигурни напускащи от тези, които са сега на подготовката с нас “, приключи Станислав Генчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР